ΠτΒ: «Πλήρη αλληλεγγύη Κύπρου προς Γαλλία»

Πλήρη αλληλεγγύη Κύπρου προς Γαλλία, εκφράζει σε επιστολές του ο Πρόεδρος της Βουλής.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δρ Αδάμος Αδάμου απέστειλε συλλυπητήριες επιστολές προς τους Προέδρους της Γαλλικής Γερουσίας και της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης κ.κ. Gérard Larcher και Richard Ferrand, για τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν ως στόχο τη Γαλλία.

Στα συλλυπητήρια μηνύματά του, ο Πρόεδρος της Βουλής καταδικάζει τις απεχθείς αυτές ενέργειες και υπογραμμίζει την πλήρη αλληλεγγύη της Κύπρου και της Βουλής των Αντιπροσώπων προς τη Γαλλία, στον αγώνα της ενάντια στην εξτρεμιστική βία, στην οποία, όπως αναφέρει, είναι εκτεθειμένες όλες οι χώρες που μοιράζονται τις ίδιες οικουμενικές αξίες και αρχές.

Τέτοιες ενέργειες, τονίζει ο δρ Αδάμου, υπονομεύουν θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες, που απολαμβάνουν οι δημοκρατικές μας κοινωνίες και  οι οποίες αποτελούν τον πυρήνα της κοινής ευρωπαϊκής μας ταυτότητας. Ο Πρόεδρος της Βουλής εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του ιδίου και του Σώματος προς τις οικογένειες των θυμάτων, το Κοινοβούλιο και το λαό της Γαλλίας, καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών.

Δημοσιεύθηκε από

efimeridacy

Η είδηση στην Κύπρο ανήκει στην… Efimerida!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s