Δεν επιτρέπεται χαλάρωση μέτρων σε αυτό το στάδιο λέει o Κούσιος -στην προσεχή συνεδρία Υπουργικού θέμα malls – ναών

Η επιδημιολογική εικόνα, όπως αξιολογείται από τους ειδικούς επιδημιολόγους, είναι τέτοια που δεν επιτρέπει την οποιαδήποτε περαιτέρω χαλάρωση σε αυτό το στάδιο, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, αναφερόμενος στο θέμα των εμπορικών κέντρων (malls) που παραμένουν κλειστά μετά τα τελευταία μέτρα που αποφασίστηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο για αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τόσο το θέμα των malls όσο και το θέμα των εκκλησιών, στις οποίες με βάση τα υφιστάμενα μέτρα δεν επιτρέπεται η παρουσία πιστών, θα συζητηθούν στη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε δηλώσεις μετά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Εκπρόσωπος είπε πως κατά τη συζήτηση για τα θέματα της πανδημίας του κορωνοϊού, το Υπουργικό συζήτησε, μεταξύ άλλων, την απόφαση της Ιεράς Συνόδου και την επιστολή που έχει σταλεί προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ανέφερε πως «η επιδημιολογική ομάδα είχε εκφράσει τις απόψεις της προς τον Υπουργό Υγείας, ο οποίος τις μετέφερε προς το Υπουργικό Συμβούλιο, και αποφασίστηκε όπως το όλο θέμα επανεξεταστεί στην επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου την ερχόμενη βδομάδα».

Σε σχέση με τα εμπορικά κέντρα (malls), ο κ. Κούσιος είπε πως η επιδημιολογική εικόνα, όπως αξιολογείται από τους ειδικούς επιδημιολόγους είναι τέτοια που δεν επιτρέπει την οποιαδήποτε περαιτέρω χαλάρωση σε αυτό το στάδιο, αλλά το θέμα επίσης θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Δημοσιεύθηκε από

efimeridacy

Η είδηση στην Κύπρο ανήκει στην… Efimerida!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s