Τις περιπτώσεις κατά τις οποίες επιτρέπεται η χρήση ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων έπειτα από το νέο διάταγμα του Υπουργού Υγείας που ισχύει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, παραθέτει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.
Όπως αναφέρει με σημερινή του ανακοίνωση, η χρήση ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων (ως περιγράφεται στην παράγραφο 2.2 (ωω) του πιο πάνω διατάγματος) επιτρέπεται μόνο στις πιο κάτω περιπτώσεις:
Προπονήσεις και αγώνες, χωρίς την παρουσία θεατών, για τα πρωταθλήματα της ομάδας Α΄ Κατηγορίας και εθνικών ομάδων των ομαδικών αθλημάτων (Ποδόσφαιρο, Καλαθόσφαιρα, Πετόσφαιρα και Χειροσφαίριση), χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων και παρεμφερών υποδομών και με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.