ΛΑΡΝΑΚΑ: Και επίσημα υποψήφιος ο Πρόδρομος Π. Αλαμπρίτης (video)

Κάλεσμα επιστροφής στο δρόμο των ηθικών αρχών και αξιών απηύθυνε κατά την αποψινή (23/01) επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητάς του για τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαϊου 2021, ο κ. Πρόδρομος Π. Αλαμπρίτης.

Κατερχόμενος με τον ΔΗ.ΣΥ ο εκπαιδευτικός από την Αραδίππου διεκδικεί μια θέση στα έδρανα της Βουλής. Αννίτα Δημητρίου, Μάκης Γεωργίου, Άννα Κοσμά, Ανδρέας Ταουξιής και Παντελής Ποιητής, οι υπόλοιποι που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της Λάρνακας.

Αναλυτικά:

«Τα τελευταία 14 χρόνια εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στη Δημοτική Εκπαίδευση με ενεργό ενασχόληση με τον εκπαιδευτικό συνδικαλισμό.Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Επίσης, ακολούθησα Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Εκπαιδευτική Ηγεσία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.Διετέλεσα μεταξύ άλλων Πρόεδρος της Ε.Ε. της Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και στέλεχος της ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ.

Σήμερα είμαι ενεργό μέλος της ΠΑ.Δ.Ε.Δ.-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Λάρνακας και εκλελεγμένο μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗ.ΣΥ.

Έχω την πεποίθηση ότι οι πολιτικές προτάσεις που διαμορφώνονται μέσα από το διάλογο οδηγούν στην αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων και έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή των πολιτών.

Με την παρούσα σελίδα, μου δίνεται η δυνατότητα να έχουμε μια πιο άμεση επικοινωνία. Καταθέτοντας τις πολιτικές μου προτάσεις θα έχουμε τη δυνατότητα να τις συζητάμε και να τις συνδιαμορφώνουμε με σκοπό να ευθυγραμμίζονται με τις προσδοκίες του συνόλου των συμπολιτών μας».

Δημοσιεύθηκε από

efimeridacy

Η είδηση στην Κύπρο ανήκει στην… Efimerida!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s