ΠΑΣΠ: Δεν κατανοεί τη λογική απαγόρευσης της εκγύμνασης

Ο ΠΑ.Σ.Π απέστειλε κατεπείγουσα επιστολή στον Υπουργό Υγείας, σχετικά με τα μέτρα που αφορούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο στις μικρές κατηγορίες και τους εργαζόμενους σε αυτές.

Αναλυτικά:

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών έχει αποστείλει κατεπείγουσα επιστολή στον Υπουργό Υγείας με αφορμή τις σημερινές εξαγγελίες και τα μέτρα που αφορούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο στις μικρές κατηγορίες και τους εργαζόμενους σε αυτές.

Ζητάμε να οριστεί άμεσα μια συνάντηση με την επιδημιολογική ομάδα και τους αρμόδιους λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας, ώστε να τους ενημερώσουμε και να αιτιολογήσουμε τη θέση μας. Δεν κατανοούμε την λογική απαγόρευσης της εκγύμνασης, προπονήσεων και αγώνων σε ανοικτούς χώρους από τη στιγμή που δεν θα γίνεται χρήση αποδυτηρίων, θα γίνονται τακτικοί έλεγχοι rapid test και τα άτομα που αποτελούν την κάθε ομάδα είναι τα ίδια. 

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τα μέλη μας και άλλους φορείς του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού για να συζητήσουμε τρόπους αντίδρασης. Θα ακολουθήσει λεπτομερές Δελτίο Τύπου με τις θέσεις του ΠΑ.Σ.Π. και τεκμηριωμένες απαντήσεις.

Δημοσιεύθηκε από

efimeridacy

Η είδηση στην Κύπρο ανήκει στην… Efimerida!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s