Την πανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας συζήτησαν ΚΟΑ και Υπουργείο Υγείας

Μέσα στα πλαίσια του προγραμματισμού για επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας στην Κύπρο, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού  (ΚΟΑ) και το Υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν την  Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων και καθορισμό των επόμενων ενεργειών. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Γενική Διευθύντρια  του ΚΟΑ Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, το μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Λεόντιος Τσέλεπος και εκ μέρους της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας  η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά και ο κύριος Ηρόδοτος Ηροδότου, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Υγειονομικών Υπηρεσιών.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε  ο  οδικός χάρτης επανέναρξης των αθλητικών δραστηριοτήτων  για αθλητές και αθλούμενους, καθώς και τα σχετικά πρωτόκολλα και ενέργειες που θα  εφαρμοστούν με στόχο την ασφάλεια των συμμετεχόντων. 

Οι εισηγήσεις  έχουν ήδη τεθεί ενώπιον της Επιδημιολογικής Ομάδας για αξιολόγηση και λήψη τελικών αποφάσεων. Αναφέρεται ότι οι φάσεις επανέναρξης των αθλητικών δραστηριοτήτων θα τίθενται σε εφαρμογή αναλόγως της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας σε συνάρτηση και με τους επιδημιολογικούς δείκτες.

Δημοσιεύθηκε από

efimeridacy

Η είδηση στην Κύπρο ανήκει στην… Efimerida!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s