Τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης συζήτησαν σε βάθος Πρόεδρος Αναστασιάδης και μέλη Ανωτάτου

Η μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης βρέθηκε στο επίκεντρο και συζητήθηκε σε βάθος στη συνάντηση, που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με την Πρόεδρο και μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου, στην παρουσία του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας και της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Όπως αναφέρει γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου, κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε με προσοχή τις απόψεις της Προέδρου και των μελών του Ανωτάτου Δικαστηρίου όσον αφορά τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης και συζητήθηκαν σε βάθος όλα τα θέματα σε σχέση με το ζήτημα αυτό.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, προσθέτει, θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους, προκειμένου να επιτευχθεί, το ταχύτερο δυνατόν, σύγκλιση απόψεων και συναίνεση για τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης η οποία έχει αποφασιστεί.

Ολοι, περιλαμβανομένου και του Ανωτάτου Δικαστηρίου, αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και την κρισιμότητα να υπάρξει το ταχύτερο δυνατόν μεταρρύθμιση στον τομέα της δικαιοσύνης, που θα οδηγήσει στον εκσυγχρονισμό του κράτους και την ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης, καταλήγει.

Δημοσιεύθηκε από

efimeridacy

Η είδηση στην Κύπρο ανήκει στην… Efimerida!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s