Χωρίς προβλήματα η διεξαγωγή των εκλογών, δηλώνει ο Αρχηγός Αστυνομίας

Την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου επισκέφτηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου Στυλιανός Παπαθεοδώρου γύρω στις 17:30 όπου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών .

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Παπαθεοδώρου  ανέφερε πως περιόδευσε σε διάφορα εκλογικά κέντρα, σημειώνοντας πως επικρατεί τάξη και ασφάλεια.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας ανέφερε πως “είχαμε σήμερα την ευκαιρία να επισκεφτούμε την επαρχία Λεμεσού και κατόπιν την επαρχία Πάφου στα πλαίσια των επισκέψεων μας». Πρόσθεσε πως είναι γεγονός ότι δεν έχει συμβεί οποιοδήποτε σημαντικό ζήτημα σε σχέση με τις εκλογές, σημειώνοντας πως προσωπικά και εκ μέρους της ηγεσίας ευχαρίστησε τα μέλη της δύναμης, αλλά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών, που είχαν μαζί τους άριστο συντονισμό για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών .

Ερωτηθείς αν προκλήθηκαν στις επαρχίες οποιαδήποτε επεισόδια, απήντησε  πως κάποια μικροζητήματα που υπήρχαν, έτυχαν άμεσου χειρισμού όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, σημειώνοντας πως δεν θεωρούν ότι αποτέλεσαν  σημαντικά προβλήματα στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκλογών.

Σε σχέση με τις κινητές κάλπες, ο κ. Παπαθεοδώρου ανέφερε πως και σε αυτόν τον τομέα η διαδικασία κύλησε χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, κατέληξε.  

Δημοσιεύθηκε από

efimeridacy

Η είδηση στην Κύπρο ανήκει στην… Efimerida!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s