Επί ποδός πέραν των 2 χιλιάδων αστυνομικών για τις εκλογές (pics)

Επί ποδός βρίσκονται από το πρωί πέραν των δύο χιλιάδων μελών της αστυνομικής δύναμης, ώστε να στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα, σύμφωνα με το ειδικό σχέδιο δράσης που κατάρτισε η Αστυνομία, για την ομαλή διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου, η διαδικασία βρίσκεται από τις 07:00 σε εξέλιξη, για να σημειώσει ότι μέχρι στιγμής όλα κυλούν ομαλά.

Όπως ανέφερε, όλα τα εκλογικά κέντρα έχουν στελεχωθεί από μέλη της Αστυνομίας, σημειώνοντας ότι περίπολα θα ελέγχουν εκλογικά κέντρα, γραφεία πολιτικών κομμάτων και υποψηφίων, καθώς και άλλων χώρων που σχετίζονται με την εκλογική διαδικασία.

Δημοσιεύθηκε από

efimeridacy

Η είδηση στην Κύπρο ανήκει στην… Efimerida!

One thought on “Επί ποδός πέραν των 2 χιλιάδων αστυνομικών για τις εκλογές (pics)”

  1. Ποια εμπυστοσυνη φοουμε σε παρακαλώ να δω τα αδέρφια μου να χάρη η ψυχή μου να σας αφησου την οικογένεια μου του παπά μου να μην με πεταξη ποξω και τα αδέρφια μου και τους συγγενης του παπά μου πλης εγώ δεν μπορώ να βγω έξω δεν έχω δικαιομα 6 χρόνια δεν βγήκα έξω θα βγω σήμερα μόνο δεν χρειαζετε τόσα χρόνια δεν βγήκα ουτε να περπατήσω θέλω να βγενω με την επίβλεψη τους συγγενης του παπά μου και τα αδέρφια μου την οικογένεια μου εκτός τους άλλους φοουμε τουςψαλλους της μάνας μόνο τα αδέρφια μου και του παπά μου έκαμε με και μαλλιά με όλους εκείνοι φοουμε

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε