Καταγγέλθηκαν 187 πολίτες και 8 υποστατικά, τα 4 στη Λεμεσό, για παραβίαση μέτρων κατά Covid-19

Σε 187 καταγγελίες πολιτών και οκτώ υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 χθες το πρωί μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 14.119 έλεγχοι.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.200 έλεγχοι και προέκυψαν 42 καταγγελίες πολιτών και ενός υπεύθυνου υποστατικού, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 5.676 έλεγχοι με 84 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.253 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών και τριών υποστατικών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.356 έλεγχοι με 19 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο έγιναν 1.706 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 869 έλεγχοι και προέκυψε 4 καταγγελίες πολιτών.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 998 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 10 καταγγελίες πολιτών, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία προέβη σε 57 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία. Η ΜΜΑΔ πραγματοποίησε 4 ελέγχους χωρίς καταγγελία.

Δημοσιεύθηκε από

efimeridacy

Η είδηση στην Κύπρο ανήκει στην… Efimerida!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s