ΑΡΘΡΟ: Κάποιοι ίσως βολεύονται να αδιαφορούν

Γιατί η 21 Απριλίου 1967, δεν είναι σήμερα ο κύριος τίτλος όλων των εφημερίδων στη Κύπρο και στην Ελλάδα και στο ενδιαφέρον των Πολιτικών Δυνάμεων με μόνη εξαίρεση το Κίνημα Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών;

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες τελικά φαίνεται καθαρά ότι το μόνο Πολιτικό Κίνημα το οποίο θυμήθηκε και σχολίασε την 21Η Απριλίου , ότι ήταν η αποφράδα ημέρα της κατάλυσης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα , είναι το Κίνημα Οικολόγων –Συνεργασία Πολιτών. Όλοι οι υπόλοιποι έλαμψαν για την αδιαφορία που έδειξαν για τη σημερινή μέρα και έχει ενδιαφέρον να εξηγήσουν το γιατί.

Πού πήγαν τα συνθήματα , ΄΄Κάτω η Χούντα των συνταγματαρχών ΄΄, ΄΄Ζήτω η Δημοκρατία΄΄ και διάφορα άλλα τα οποία για ορισμένους είχαν γίνει προμετωπίδα και η βάση της πολιτικής τους ύπαρξης; Πού πήγαν ο Αλέκος Παναγούλης και η εξέγερση του Πολυτεχνείου και οι νεκροί του; Το προδοτικό πραξικόπημα που έγινε στη Κύπρο στις 15 Ιουλίου 1974 ,ήταν σχέδιο της  Χούντας των Αθηνών και της Ε.Ο.Κ.Α. Β΄, που έδωσε την αφορμή στη Τουρκία να εισβάλει στη Κύπρο  το 1974.

Κάποιοι ίσως βολεύονται να αδιαφορούν, ίσως να θέλουν ξεχνούν και να θέλουν να φιμώνουν την ιστορία για να απαλλαχτούν από την αδράνεια των σιωπηλών τους ευθυνών. Ενώ  όφειλαν και μπορούσαν να προλάβουν το δίδυμο έγκλημα αλλά και να αποδώσουν ευθύνες στους συνεργούς του δίδυμου εγκλήματος τόσο στη Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Ο φάκελος της Κύπρου δεν εξυπηρέτησε αυτό που ανάμεναν οι πολίτες και είναι ελλιπέστατος, απλά γράφτηκε και εκδόθηκε. Οι Δημοκρατικοί Πολίτες και η Ιστορία όμως ευτυχώς δεν ξεχνούν ποτέ!  Όσο και αν υπάρχουν αδιάφορες Πολιτικές Ηγεσίες, όσο και αν τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε. προσπαθούν να κρατήσουν ανημέρωτους και αδιάφορους τους Πολίτες.

Μόνο το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θύμισε στους Πολίτες αυτή την αποφράδα ημέρα. Η Δημοκρατία φίλοι τιμάται μόνο όταν την θυμούνται οι Πολίτες και το Κίνημα οικολόγων –Συνεργασία Πολιτών, σήμερα τίμησε την Δημοκρατία και την Ιστορία της, ενώ οι υπόλοιποι αδιάφοροι φαίνεται την τιμούν αλά καρτ.

30 Μαΐου 2021, οι Πολίτες θα πρέπει να πιστέψουν και να τιμήσουν την Δημοκρατία που επιλέγουν για το καλό μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας.

Πανίκος Σταυριανός

Υποψήφιος Βουλευτής Λάρνακας

Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Δημοσιεύθηκε από

efimeridacy

Η είδηση στην Κύπρο ανήκει στην… Efimerida!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s